Som lovet et link til mit besøg i Lorry

Ikke noget nyt job trods Lorry, men..

Tv var ikke vejen til et job

Jeg håbede jo virkeligt, at min optræden i Lorry kunne åbne op for et muligt job eller måske nogle nye forbindelser, men det er desværre ikke sket. Jeg vælger at tro, det ikke er min performance eller budskab, som som er skyld i det, men at ser mediet, som ikke når ud til den rigtige målgruppe og nok heller ikke nok modtagere. Heldigvis var det stadigvæk en glimrende oplevelse, som jeg kan tage med mig.

En positiv update fra Køge

Jeg har brokket mig en del over, at jeg ikke var tilfreds med mængden af opgaver i mit løntilskudsjob i Køge Kommunes kulturafdeling. For snart to uger siden indkaldte jeg derfor afdelingens chef til et møde, og han kunne sagtens forstå min frustration, og han var enig i, jeg ikke skulle være i Køge bare for at spilde min tid. Siden da har jeg lavet en masse forskellige ting, som har været mere og mindre sjove. Den foreningsanalyse som jeg skal være med til at lave, er kommet et skridt nærmere at blive sendt ud. Ydermere er jeg blevet inddraget i arbejdet med at lave et kulturtilbudskatalog i forbindelse med Folkeskolereformen. Som en tredje rigtig spændende ting er jeg blevet projektleder/tovholder på mit eget projekt omkring kreativ Street Art i tunnelundergange i Køge med inddragelse af unge – et projekt, som jeg selv synes, er rigtig spændende. Så det er heldigvis lidt sjovere at tage stå op 5.30 for tage den lange togtur til Køge.

Som jeg skrev i sidste uge, vil jeg i dette indlæg skrive om noget helt andet end job, der foregik i sidste tirsdags

Jeg er tilmeldt som frivillig projektkoordinator på Mellemfolkelig Samvirkes kampagne Tour de Future i København. Det er delt op som en blanding mellem et kursus og så praktiske forløb, hvor der arbejdes på kampagnen. Det er dog lidt hårdt, da det nok er tildelt studerende og ikke folk, som arbejder fuldtid i Køge. Så i tirsdags kunne jeg stå af toget 15.45 for at cykle hen til MS kl. 16. For at gøre det kort handler kampagnen i år om skattesnyd. Aftenen var delt op med et skypemøde med en ActionAids internationale medarbejde efterfulgt af teoretisk undervisning omkring kampagneledelse. Der var spisning, og så blev folk delt op i nogle forskellige grupper, som skal stå for særlige dele af kampagnen. Grundet min situation med Køge, og at man skal være til 85 % af kampagneforberedelsen, valgte jeg at komme i online mobiliseringsgruppen, som skal stå for arbejdet med sociale medier. I morgen skal jeg til det næste forløb i kampagneforberedelsen og har lovet at holde et lille oplæg om nogle af Twitter of Instagram, da en del af de andre i gruppen ikke brugte disse sociale medier selv.

Klokken er mange, når man skal tidligt op, så jeg vil smutte i seng – godnat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som lovet et link til mit besøg i Lorry