Det er meget længe siden sidst, jeg har skrevet et indlæg. Jeg tror egentlig årsagen til det er, at jeg grundet min situation mangler overskud til det.. Jeg har nu også gang i en masse ting, og jeg må erkende, jeg vægter det højere at bruge tid på at lave ansøgninger, få erfaring, skabe netværk osv. end at skrive blogindlæg.

Nu er det dog lidt agurketid for jobopslag, så jeg giver den lige en skalle med et indlæg her.

Siden sidst

Som jeg skrev sidst, skulle jeg til at opsige min løntilskudsstilling, da jeg gerne ville tilmeldes 6 ugers selvvalgt uddannelse før beskæftigelsesreformen blev vedtaget, eftersom denne sandsynlig vil udelukke muligheden for personer med en videregåendeuddannelse at tage selvvalgt uddannelse. Jeg havde meget svært ved at få fat i min chef, så jeg endte med at lægge en skriftlig opsigelse på hans bord inden det blev d. 1. juni. Således har jeg faktisk sidste dag på fredag, hvorfor jeg stopper en måned før tid.

Til gengæld starter jeg allerede på mandag i den selvvalgte uddannelse. Jeg har valgt at tage kursus hos RM Academy, da det både var dem, som jeg kunne starte hos tidligst, da de ligger i hovedstaden, og da deres kursusudbyd matchede mine ønsker bedst. Jeg har delt forløbet op, så jeg tager to kurser. Jeg starter som skrevet på mandag med et PRINCE 2 projektlederkursus og vil derefter tage et kursus som Social Media Manager.

Det var faktisk lige før, at det var ved at ende med, jeg ikke kunne starte i kurset i næste uge. Sagsbehandlerne i Akademikernes A-kasse, gav mig afslag, fordi jeg var i løntilskud, og hun kunne ikke læse i min mailkorrespondance med jobcenteret, at jeg havde fået lov til at stoppe før tid, selv om det stod der sort på hvidt. Hun insisterede derfor på, at jeg skulle have jobcenteret til at redegøre for det (hvilket det vidste sig, de havde gjort, men at hun bare ikke lige havde tjekket det). Det gik heldigvis i orden takket være en anden forsikringskonsulent, som var langt mere kompetent og lydhør i forhold til min situation (tak til Tina Graugaard fra Akademikernes for den gode og effektive (sags)behandling).

Hvad så bagefter?

Jeg har ingen intention om at gå derhjemme og lave ingenting. Hvis jeg ikke kan få et arbejde, så må jeg gøre mig mere attraktiv, og det gør jeg ved at få mere erfaring, hvilket vil sige, at jeg vil lede efter virksomhedspraktik, løntilskud, videnpilot osv. Jeg vil dog ikke helt haste mig ud i det, som jeg gjorde med mit første løntilskud. Jeg vil denne gang gerne have, det er væsentligt tættere på København, og jeg ser også gerne, at indholdet er mere fagligt relevant for mig end tilfældet har været i Køge Kommunes Kulturafdeling.

Hvad har jeg ellers gang i?

Jeg er stadig frivillig foreningsguide på Frederiksberg. Jeg har været med til at få afholdt Mellemfolkeligt Samvirkes Tour de Future, som blev afsluttet slut maj/start juni. Så er jeg blevet “ansat”, som Social Media Manager hos den socialøkonomiske virksomhed Cykelven, som jeg så småt er begyndt at samarbejde med (var til møde i går). Jeg har også etableret kontakt til Fonden Projekt Udenfor, som jeg med al sandsynlighed skal mødes med i næste uge for at se, om jeg kan hjælpe dem med nogle af deres fundraisingopgaver (frivilligt).

Godnatblær – se et af mine resultater fra mit løntilskudsjob

Inden jeg jeg slutter af, vil jeg lige tillade at blære mig med et indslag i TV2-Lorry, som omhandler et projekt i Køge, som jeg har været tovholder/projektleder for under mit løntilskudsjob som kultur- og fritidsmedarbejder i Køge Kommune (jeg bliver ikke interviewet, men jeg kan dog spottes i baggrunden i indslaget).

Se det her: http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2014/6/25?video_id=92503
Godnat 😀