Ikke noget nyt job trods Lorry, men..

Tv var ikke vejen til et job

Jeg håbede jo virkeligt, at min optræden i Lorry kunne åbne op for et muligt job eller måske nogle nye forbindelser, men det er desværre ikke sket. Jeg vælger at tro, det ikke er min performance eller budskab, som som er skyld i det, men at ser mediet, som ikke når ud til den rigtige målgruppe og nok heller ikke nok modtagere. Heldigvis var det stadigvæk en glimrende oplevelse, som jeg kan tage med mig.

En positiv update fra Køge

Jeg har brokket mig en del over, at jeg ikke var tilfreds med mængden af opgaver i mit løntilskudsjob i Køge Kommunes kulturafdeling. For snart to uger siden indkaldte jeg derfor afdelingens chef til et møde, og han kunne sagtens forstå min frustration, og han var enig i, jeg ikke skulle være i Køge bare for at spilde min tid. Siden da har jeg lavet en masse forskellige ting, som har været mere og mindre sjove. Den foreningsanalyse som jeg skal være med til at lave, er kommet et skridt nærmere at blive sendt ud. Ydermere er jeg blevet inddraget i arbejdet med at lave et kulturtilbudskatalog i forbindelse med Folkeskolereformen. Som en tredje rigtig spændende ting er jeg blevet projektleder/tovholder på mit eget projekt omkring kreativ Street Art i tunnelundergange i Køge med inddragelse af unge – et projekt, som jeg selv synes, er rigtig spændende. Så det er heldigvis lidt sjovere at tage stå op 5.30 for tage den lange togtur til Køge.

Som jeg skrev i sidste uge, vil jeg i dette indlæg skrive om noget helt andet end job, der foregik i sidste tirsdags

Jeg er tilmeldt som frivillig projektkoordinator på Mellemfolkelig Samvirkes kampagne Tour de Future i København. Det er delt op som en blanding mellem et kursus og så praktiske forløb, hvor der arbejdes på kampagnen. Det er dog lidt hårdt, da det nok er tildelt studerende og ikke folk, som arbejder fuldtid i Køge. Så i tirsdags kunne jeg stå af toget 15.45 for at cykle hen til MS kl. 16. For at gøre det kort handler kampagnen i år om skattesnyd. Aftenen var delt op med et skypemøde med en ActionAids internationale medarbejde efterfulgt af teoretisk undervisning omkring kampagneledelse. Der var spisning, og så blev folk delt op i nogle forskellige grupper, som skal stå for særlige dele af kampagnen. Grundet min situation med Køge, og at man skal være til 85 % af kampagneforberedelsen, valgte jeg at komme i online mobiliseringsgruppen, som skal stå for arbejdet med sociale medier. I morgen skal jeg til det næste forløb i kampagneforberedelsen og har lovet at holde et lille oplæg om nogle af Twitter of Instagram, da en del af de andre i gruppen ikke brugte disse sociale medier selv.

Klokken er mange, når man skal tidligt op, så jeg vil smutte i seng – godnat!

Som lovet et link til mit besøg i Lorry

Jeg ville rigtig gerne have videoen direkte ind på bloggen, men det kan ikke lige umiddelbart, jeg har i stedet linket til udsendelsen her:

Mit besøg i Kont@kt på Lorry – live interview om min blog

Det var en rigtig sjov oplevelese at være med i tv-produktion og blive interviewet til live tv, men også en speciel oplevelse.

Jeg mødte op lidt i 12 hos Lorry på Frederiskberg, hvor jeg blev placeret på et bord i gennemgangshal, som lå lige ved siden af et lille personalekøkken. Jeg fik ikke noget at vide andet end, jeg kunne tage plads. Jeg blev ikke tilbudt noget, men der stod lidt drikkelse på bordet (dog ikke vand) og der var nogle tescones. Lidt efter lidt kom flere til bordet, som også skulle deltage i dagens program. Der var en ældre mand, som havde starten en organisation, der giver medicin væk i Afrika, en kvinde, der stod for en forening mod overmedicinering af vitaminpiller til børn og en matematikprofessor fra et universitet, som skulle snakke om folks angs for matematik.

Jeg blev hentet af en sød sminkeuse, som sminkede mig ganske kort. Herefter kunne jeg igen tage plads ved bordet. Her ventede vi alle før værten på programmet pludselig kom og ved bordet gennemgik dagens program én for én. Det var ikke nogen større gennemgang, men bare en kort snak om hvad hun ville spørge til.

Programmet gik i gang ca. 12.35, hvor kvinden med vitaminpillerne skulle på først. Jeg var nummer 2 i rækken. Da det nærmede sig jeg skulle på, blev jeg ledt ind i studiet af en mand og skulle stille mig på et kryds ved studiebordet og så var forestillingen i gang.

I kan jo selv se, hvordan det gik via linket.

Det var en god oplevelse i forhold til kommunikation og formulering, som jeg kan tage med mig. Det var lidt ærgeligt, at der ikke var afsat mere tid, da jeg gerne vil have uddybbet mit forløb og hvad jeg gør før at blive en attraktiv medarbejder – men det skulle ikke være. Ydermere havde jeg selvfølgelig lidt et håb om, at det kunne føre til kontakt til nogle mulige arbejdsgivere, men det er ikke sket endnu i hvert fald.

Jeg vil opfordre alle til at dele videoen i deres netværk, så jeg kan nå ud til flere – tak på forhånd 🙂

Næste indlæg kommer til at handle om noget, jeg lavede i tirsdags.. Teaser… 😀

Onsdag d. 19. februar er jeg med i programmet Kont@kt på Tv2 Lorrys egen kanal Lorry!

Efter anden uge i Køge i løntilskud er jeg rimelig frusteret over, at jeg ikke valgte at tage i virksomhedspraktik i Dansk Flygtningehjælp. I Kulturafdelingen hos Køge Kommune har jeg stort set ikke lavet noget som helst. Den første uge var en introduktionsuge, så jeg kan forstå, jeg ikke fik så mange opgaver her, men uge 2 har været lige så tom af arbejdsopgaver. Hvis det forsætter på denne måde, bliver jeg nød til at stoppe i stillingen, da jeg ikke gider stå op 5.30 hver dag for at tage til Køge uden grund. Forhåbenlig sker der noget mere nu, når vinterferien er slut.

Det var vidst alt det galde, jeg skulle af med for nu.

Så bliver jeg moviestar! 🙂

Se Kont@kt på Lorrys egen kanal onsdag ved 12-13 tiden. Der skal jeg nemlig deltage i programmet, som har fokus på ledige i Købehavnsområdet.

Det startede med, at jeg i torsdags så regionalnyhederne om aftenen, hvor der var et indslag om ledige. Jeg valgte at skrive Tv2Lorry en mail, hvor jeg skrev, at hvis de skulle lave flere repotager om emnet, kunne de jo kigge på min blog. Fredag, blev jeg så kontaktet af en journalist fra Lorry, som gerne vil have mig ind i deres nye program Kont@kt, som et eksempel på en nyuddannet akademiker, som trods den lange unddannelse er ledig. Det skal ligge op af den artikel, som jeg delte sidst (den bekrev et tiltag i Københavns Kommune, hvor nyuddannede akademikere tager et lederkursus og  kommer ud i foreninger for at få praktisk erfaring) – de har derfor den nye beskæftigelsesborgmester, Anna Mee Allerslev, i studiet på mandag. Jeg vil onsdag skulle kommentere på en bid af dette indslag og samtidig tale om min situation og min blog.

Jeg krydser fingre for, at det kan bane vejen for, at jeg kan komme i job!

Jeg linker til indslaget på onsdag!

Ha’ en forsat god søndag!!

Older posts