Intet nyt fra Køge

Onsdag d. 19. februar er jeg med i programmet Kont@kt på Tv2 Lorrys egen kanal Lorry!

Efter anden uge i Køge i løntilskud er jeg rimelig frusteret over, at jeg ikke valgte at tage i virksomhedspraktik i Dansk Flygtningehjælp. I Kulturafdelingen hos Køge Kommune har jeg stort set ikke lavet noget som helst. Den første uge var en introduktionsuge, så jeg kan forstå, jeg ikke fik så mange opgaver her, men uge 2 har været lige så tom af arbejdsopgaver. Hvis det forsætter på denne måde, bliver jeg nød til at stoppe i stillingen, da jeg ikke gider stå op 5.30 hver dag for at tage til Køge uden grund. Forhåbenlig sker der noget mere nu, når vinterferien er slut.

Det var vidst alt det galde, jeg skulle af med for nu.

Så bliver jeg moviestar! 🙂

Se Kont@kt på Lorrys egen kanal onsdag ved 12-13 tiden. Der skal jeg nemlig deltage i programmet, som har fokus på ledige i Købehavnsområdet.

Det startede med, at jeg i torsdags så regionalnyhederne om aftenen, hvor der var et indslag om ledige. Jeg valgte at skrive Tv2Lorry en mail, hvor jeg skrev, at hvis de skulle lave flere repotager om emnet, kunne de jo kigge på min blog. Fredag, blev jeg så kontaktet af en journalist fra Lorry, som gerne vil have mig ind i deres nye program Kont@kt, som et eksempel på en nyuddannet akademiker, som trods den lange unddannelse er ledig. Det skal ligge op af den artikel, som jeg delte sidst (den bekrev et tiltag i Københavns Kommune, hvor nyuddannede akademikere tager et lederkursus og  kommer ud i foreninger for at få praktisk erfaring) – de har derfor den nye beskæftigelsesborgmester, Anna Mee Allerslev, i studiet på mandag. Jeg vil onsdag skulle kommentere på en bid af dette indslag og samtidig tale om min situation og min blog.

Jeg krydser fingre for, at det kan bane vejen for, at jeg kan komme i job!

Jeg linker til indslaget på onsdag!

Ha’ en forsat god søndag!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Intet nyt fra Køge