Jeg er Cand.mag. i Tværkulturelle Studier fra Københavns Universitet, 2013 og Bachelor i Spansk Sprog og Kultur fra Københavns Universitet, 2011!

Faglig profil og job

Kandidatuddannelsen i Tværkulturelle Studier er udviklet til de studerende, som ønsker at kombinere en specialisering i en region dækket af Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (fx Asien, Mellemøsten, Østeuropa eller Arktis) med et mere generelt analytisk/teoretisk blik på især de kultur- og samfundsforhold, der knytter an til tværkulturelle processer.

Som kandidat i Tværkulturelle Studier er du analytisk klædt på til at arbejde med tværkulturelle problemstillinger i en globaliseret verden, hvor du kan gå til samfundsforhold med en skærpet opmærksomhed på kulturelle, sociale og religiøse forhold, som sætter rammerne for såvel som udstikker løsninger på potentielle konflikter.

I løbet af uddannelsen fordyber du dig i det tværkulturelle fagområdes discipliner og metoder, og du bliver trænet i tværvidenskabeligt arbejde og metode, så du kan tage globaliseringens udfordringer op og gribe dens muligheder.