Som lovet et link til mit besøg i Lorry

Jeg ville rigtig gerne have videoen direkte ind på bloggen, men det kan ikke lige umiddelbart, jeg har i stedet linket til udsendelsen her:

Mit besøg i Kont@kt på Lorry – live interview om min blog

Det var en rigtig sjov oplevelese at være med i tv-produktion og blive interviewet til live tv, men også en speciel oplevelse.

Jeg mødte op lidt i 12 hos Lorry på Frederiskberg, hvor jeg blev placeret på et bord i gennemgangshal, som lå lige ved siden af et lille personalekøkken. Jeg fik ikke noget at vide andet end, jeg kunne tage plads. Jeg blev ikke tilbudt noget, men der stod lidt drikkelse på bordet (dog ikke vand) og der var nogle tescones. Lidt efter lidt kom flere til bordet, som også skulle deltage i dagens program. Der var en ældre mand, som havde starten en organisation, der giver medicin væk i Afrika, en kvinde, der stod for en forening mod overmedicinering af vitaminpiller til børn og en matematikprofessor fra et universitet, som skulle snakke om folks angs for matematik.

Jeg blev hentet af en sød sminkeuse, som sminkede mig ganske kort. Herefter kunne jeg igen tage plads ved bordet. Her ventede vi alle før værten på programmet pludselig kom og ved bordet gennemgik dagens program én for én. Det var ikke nogen større gennemgang, men bare en kort snak om hvad hun ville spørge til.

Programmet gik i gang ca. 12.35, hvor kvinden med vitaminpillerne skulle på først. Jeg var nummer 2 i rækken. Da det nærmede sig jeg skulle på, blev jeg ledt ind i studiet af en mand og skulle stille mig på et kryds ved studiebordet og så var forestillingen i gang.

I kan jo selv se, hvordan det gik via linket.

Det var en god oplevelse i forhold til kommunikation og formulering, som jeg kan tage med mig. Det var lidt ærgeligt, at der ikke var afsat mere tid, da jeg gerne vil have uddybbet mit forløb og hvad jeg gør før at blive en attraktiv medarbejder – men det skulle ikke være. Ydermere havde jeg selvfølgelig lidt et håb om, at det kunne føre til kontakt til nogle mulige arbejdsgivere, men det er ikke sket endnu i hvert fald.

Jeg vil opfordre alle til at dele videoen i deres netværk, så jeg kan nå ud til flere – tak på forhånd 🙂

Næste indlæg kommer til at handle om noget, jeg lavede i tirsdags.. Teaser… 😀

Hej Verden! Her er jeg! Hvorfor?

IMG_0356Hej mine kommende followers!

Jeg er sgu så heldig at have afsluttet næsten 20 års udannelse og nu har jeg således med legitim ret, lov til at kalde mig hr. cand.mag. Johannes Brandt González. Desværre er jeg jo endt ud i økonomisk krise, minus vækst, dårligt jobmarkedet og så videre, og jeg må derfor stille mig i de lange jobkøer som arbejdsløs. Det er da oplagt at blogge om denne oplevelse, som måske kan være en inspiration til andre unge, der er i gang med en uddannelse eller snart er færdiguddannede. Samtidig er der måske nogle derude, som kan give mig råd og vejledning og motivation til at kæmpe videre for at få et arbejde.

Jeg håber således at kunne bruge både jer, som i kan bruge mig og mine oplevelser.

Vi ses i morgen, hvor jeg skal til et såkald velkomstmøde i min a-kasse!