Long time, no see

Jeg har fået job – WUHU!!

Endelig var der lidt held! Jeg har fået et arbejde i Finansministeriet som chefkonsulent i økonomisk og teknisk juridisk afdeling. Jeg ville ikke jinxe det, så jeg har holdt kortene tæt ind til kroppen. Jeg har været til to samtaler over de sidste par uger. Den første samtale var med to timers opgaver, og den anden var en mere uformel samtale.

Jeg havde godt nok ikke lige regnet med, det var dér, jeg skulle få mit første job, men det er jo super sejt. Faktisk har jeg også fået en besked fra en HR-konsulent fra Maersk på min telefonsvarer, der vil have, jeg kontakter ham, men det kan jo være lige meget nu.

Nu skal jeg bare nyde tiden inden jeg starter den første maj. Ha en dejlig første april 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time, no see