Ikke noget nyt job trods Lorry, men..

Long time, no see

foto 2

Så er det vidst ved at være ret længe siden, jeg sidst skrev et indlæg.

Jeg har været rimelig optaget af mit arbejde i Køge, mit frivillige arbejde hos Mellemfolkeligt Samvirke og af det gode vejr, så jeg ikke haft det store overskud til at blogge.

Desværre er der ikke nogle gode nyheder på jobfronten endnu. Men jeg har på fornemmelsen, at det venter lige rundt om hjørnet!

I starten af marts var jeg til job- og karrieremesse i Øksnehallen. Jeg var der alene, så det krævede rimelig meget motivation at henvende mig til forskellige firmaer. Jeg må vidst nok også erkende, at der ikke var mange firmer, som jeg reelt kunne forestille mig at arbejde hos: British Tobacco Company og Microsoft står ikke højest på listen og de drømme nok heller ikke umiddelbart om at få en magister i Tværkulturelle Studier.

Når det så er sagt, var den en fin øvelse i at ‘netværke’, som jeg helt sikkert har lært noget af, som jeg kan tage med mig til andre situationer. Desuden var jeg til foredrag, som DJØF afholdte omkring arbejde i små og mellemstore virksomheder, som var ganske interessant. Det er jo virkelig det nye sort inden for komijobmarkedet. Jeg tror dog, at jeg skal have være ledig i længere tid før, at jeg selv begynder aktivt at tænke i de baner.

Job- og karrieremesse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke noget nyt job trods Lorry, men..